0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

“Nature is art, the photographer only a witness”

Toen ik in 2013 mijn camera van de automatische stand om heb gezet naar de manuele stand, is mijn passie voor fotografie begonnen. Kijkend door mijn lens kan ik letterlijk en figuurlijk focussen op de essentie. Eenmaal in de flow vergeet ik alles en verwonder ik me over de schoonheid om me heen. Door in te zoomen op bepaalde details of juist uit te zoomen op een omgeving kan iets ogenschijnlijk gewoons ineens heel bijzonder worden. Welkom in de magische wereld van (natuur)fotografie.

Ik vind het heerlijk om buiten in de natuur te zijn en me te verdiepen in het gedrag van specifieke dieren om ze uiteindelijk te kunnen vinden en fotograferen. Dat kunnen heel kleine diertjes zijn, zoals springstaartjes in de tuin tot groot wild. Ook roofvogels en in het bijzonder uilen intrigeren me.
Beelden zeggen meer dan woorden, dat probeer ik dan ook te vangen in mijn foto’s. Een beeld dat geen uitleg meer behoeft maar zijn verhaal automatisch vertelt.

Het liefst fotografeer ik mensen en dieren in hun natuurlijke omgeving, zodat ze zichzelf kunnen zijn en ik die authenticiteit kan vastleggen. Ik ga graag op reis om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe soorten vast te leggen of juist om weer betere foto’s te maken dan ik had. Ik wil mezelf verder ontwikkelen als mens en fotograaf. Ik laat me daarvoor inspireren door andere fotografen en soms ook andere aspecten van fotografie die ik dan weer probeer toe te passen in mijn eigen fotografie.

Mijn werk is o.a. gepubliceerd in tijdschriften en boeken van Zoom.nl, Natuurfotografie, Landschap, WNF, the Guardian, enz.

Heb je interesse om iets van mijn werk te kopen, ben je op zoek naar een specifiek beeld of wil je zelf leren fotograferen?

Neem dan eens een kijkje in mijn webshop, of neem contact op voor meer informatie.